Tisdag

2009-12-22 @ 20:47:40
Jaa.. Det var ett tag sen :)
Idag har vi haft besök av Rickards syster och hennes familj! Fick en skötväska med massa grejer i, superbra!! =)
Så var Marie & Bobban här tidigare idag också..
Rickard är iväg och grejar, så jag sitter här & nördar!
Bara 2 dagar kvar till julafton, känns inte som det. Men aa, det blir väl mysigt. Ska vara hos pappa på morgonen på jul, & sen till mamma på dagen och äta och sånt där.

Gick in i v.34 igår.. Tycker tiden går så fruktansvärt segt. Vill ha bebis nu :)
Bebis bökar så himla mycket att gör ont ibland.. & sätter igång med världens disco när jag ska sova, eller direkt på morgonen! haha.

Nu ska jag försöka hitta på något, är så fruktansvärt trött :(

En bild på magen också såklart, tagen idag!
*33+1

Måndag - ny vecka!

2009-12-07 @ 15:30:53
Det här med att blogga var ju inte riktigt min grej va! :) haha..
Kom hem från tandläkaren för en liten stund sen, tänderna vill ju inte sitta som dom ska i käften.. USCH! & jag mår så jävla illa när jag är hos tandläkaren nu, för har svårt att ligga på rygg pga magen. Men det är väl bara & bita ihop och typ börja äta vatten till frukost, lunch och middag så tänderna kan sitta fast! haha.
Igår blev det att dra till Matilda med Lollo & Marie. Vi spelade spel och hade mys :) trevligt. & så var ju såklart lilla snuttan Leijah med också. Så himla söt!!
Idag funderar jag på om man kanske ska baka bullar?! Hur dom blir vet jag ju inte.. haha, om jag ska vara ärlig så har jag aldrig bakat bullar. Eller aa, en gång på hemkunskapen i skolan kanske. Men man måste ju prova, det är ju så jävla gott! Så kan jag ju ta med lite fika till pappa på onsdag också eftersom han fyller år, snäll jag är va! :)
& lillen i magen bökar runt som aldrig förr.. Möblerar om totalt där inne tror jag! :) Tycker tiden kan gå lite fortare så man kan få se det lilla livet snart!!
Går in i v.32 idag!

Nu ska jag diska, sen slå på lite kaffe & äta hallon mazariner! :)

Puss och hej!