Onsdag!

2009-10-28 @ 22:35:55

Gick upp vid elva idag, så hoppade jag in i duschen & sen käkade frukost. Så kom Lollo och hämta mig, va skulle till Unga föräldrar träffen. haha, var bara hon & jag där idag. Men det var mysigt ändå :) vi fikade lite och kolla på film. Sen har jag typ bara vart hemma. Rickard och jag käkade pannkakor förut också!
Igår var pappas hund här, så fick vara lite hundvakt! Sen på kvällen så var jag med hem till Lollo & kollade på deras lägenhet, och sen drog vi till Matilda, Spelade lite buzz och pratade och sådär, trevligt.
Och i måndags var jag ju i ullared. Handlade faktiskt inte sådär super mycket. Blev typ nån tröja & leggings. Sen lite bebiskläder & massa smågrejer! Men är rätt nöjd ändå.. Fast jag var helt slutkörd och hade ont lite överallt tror jag. Men somnade gött på kvällen =)

Nu ska jag strax hoppa i säng tror jag. Glo lite film eller så :) & gosa lite med min sötboll också.

Här är magen i v.26 - (25+2)

13.52

2009-10-27 @ 13:54:42
Måste ju bara säga grattis till Linda & Niklas som fick sin lilla kille igår! :)

Tråkigt väder!

2009-10-22 @ 11:17:04
Regn & blött.. Usch!
Igår var Rickard & jag hos barnmorskan kl 10. Fick mäta magen & väga mig och aa.. allting! Det såg bra ut. & sen så fick vi höra lillens hjärtslag. Jätte mysigt! <3
Efter det så drog jag till mamma & åt och så, Sen kom Lollo & Linda och hämta upp mig. Så drog vi på en typ träff för unga föräldrar (såna som är gravida också då förstås). Det var ganska kul faktiskt, fikade lite och så. Så dit blir det nog fler gånger.
På kvällen så var jag lite hundvakt åt pappas hund medans han var på hockey! & så fick jag en söt 1års present av Rickard. Nånting som jag tjatat om i typ.. ett år. haha! Han är så himla söt :) världens bästa pojkvän!!
Nu sitter jag här & har precis vaknat till liv. Måste ringa till tandläkaren IGEN! Jävla tänder som aldrig kan sitta där dom ska.. Haha.
Nu ska jag slå på teven & sätta på lite kaffe.

Puss & kram

20 oktober

2009-10-20 @ 15:18:15
Idag har jag & Rickard varit tillsammans i 1 år! :)
Jag älskar dig!

Apelsiner är gott!

2009-10-19 @ 22:19:31
JA! Sitter och mumsar apelsiner.. gott :)
Har varit hos Amanda idag med Marie, det var trevligt! :) Tycker att lille Milo har växt en massa varje gång, hihi.
Har haft ont i magen några dagar nu, så imorn ska jag fan ringa och kolla vad det är.. Hoppas det inte är något farligt bara.
Nee, tror jag ska slänga mig i soffan en stund & glo på teve. Och sen krypa ner i sängen hos Älskling!

Hejdå

Jaha ja..

2009-10-18 @ 21:13:14
Har precis kollat ensam mamma söker & sådär :) lika pinsamt som alltid, haha!
Imorgon blir det praktik! Lite skönt faktiskt..
& på onsdag ska vi till barnmorskan, ser fram emot det lite grann :) hoppas bebis mår bra och sådär.
Nästa måndag ska jag och mamma till ullared! Ska bli roligt och handla lite.. Kan behövas! :)

Nee.. Nu ska jag kolla runt lite.

Pussiluss

Söndag, tråkiga söndag..

2009-10-18 @ 15:33:34
Sitter här & väntar på Bobban och Marie som ska komma hit på kaffe! Rickard ligger i soffan och glor på teve..
Igår hade jag inte en aning om vad jag skulle göra, men sen så hörde Lollo av sig :) så då blev det och umgås med henne. Så hämtade vi upp Linda också! Sen drog vi till Marie & var där typ 10 min, eftersom vi skulle skjutsa dom till statt! Hade faktiskt velat gå på Statt igår, kollat på Robin Bengtsson! haha :) Men känns inte direkt som att jag har något där och göra, riktigt tråkigt att gå ut nykter. Man vill hem lika fort som man kommit dit!
Klockan 5 blir det iallafall och tvätta lite.. Kan behövas!
Nu ska jag göra lite annat tills dom kommer!

Hejsvejs

091015

2009-10-15 @ 22:26:40
Redan torsdag.. Fan vad veckan har gått fort!
Gick upp ganska sent idag, fy skäms. Så då blev det typ att göra mat och sånt. Så kom Lollo & Linda hit en sväng och drack lite kaffe å sådär :) trevligt. Sen så fick jag lust att baka nånting så jag gjorde en kladdkaka! Efter det så drog jag till pappa en sväng och hälsade på, men han skulle typ dra på en gång så jag fick sällskapa hunden. Träffa Lina och Lollo en sväng också.. Så skjutsade pappa hem mig, så nu är jag hemma igen! =)
Imorgon blir det tandläkaren :( usch, hatar det verkligen. Men är ju typ illa tvungen, vill ju inte gå tandlös. Haha!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hoppa ner i sängen och titta på film med älskling :)

Puss & kram

Älskar dig Rickard!!!

14 oktober

2009-10-14 @ 17:47:30
Har pappas hund här, vi ska vara lite hundvakt åt henne när han är iväg några timmar :) Ska väl strax ta en liten promenix med henne så hon får kissa lite!
Marie var nyss här en sväng och drack lite kaffe.. Sen skulle jag väl träffa Lina en liten sväng! :)
Haha, bebis hade nog disco i magen inatt. Gud vad han bökade runt! Till och med Rickard kunde känna & det syndes utanpå magen också! gosigt :)
Funderar på om man kanske ska göra något att äta, är hungrig!!

Hejdå

091013

2009-10-13 @ 14:15:21
Sitter här & käkar lite rostade mackor & oboy :) gott.. Rickard är iväg en sväng så jag väntar väl på att han ska komma hem!
Igår var Jag, Marie & Matilda och hälsade på Amanda och hennes jätte söta son Milo :) en riktigt söt liten knubbis!  Längtar jätte mycket efter våran nu!! hundra år kvar =) haha.
Nu är det tomt i lägenheten på katter :/ saknar dom jätte mycket! Men aa, skönt på ett sätt att man slipper lådan och allt det där.
Nu ska jag nog skriva till Marie och säga att hon får komma hit & dricka kaffe med mig! :)

Hejsvejs

Segt..

2009-10-11 @ 21:59:50
Ja, fy vilken seg dag. Gick upp vid tolv, sen drog Rickard & jag till konsum och handlade lite små saker.. Sen drog vi till Bobban och drack kaffe och fikade lite med han och Marie. Och så kollade vi på film också!
Sen drog vi hem. & så var jag iväg till min bror och lämnade en kissebebis, det var lite jobbigt faktiskt. Men det gick bra, och hon kommer nog trivas ( dom har ju en till katt, så hon får ju sällskap iallafall ).
Så imorn ska väl två till utav dom åka.. Kommer bli jätte tomt :/ Men ganska skönt på ett sätt också. Men jag är nog lite förälskad i dom :)
Igår blev en lugn kväll. Marie & jag var hos pappa och hälsade på lite och drack kaffe.
& skolan har inte ringt än.. Moget!! Det är 3 veckor sen jag var där och dom sa att dom skulle ringa mig samma vecka. Men det är faktiskt inte mitt ansvar, har redan påmint dom en gång. Får väl se hur det blir med den saken..
Jaja, nu ska jag fortsätta kolla runt och läsa lite bloggar och sådär!

& det skulle faktiskt vara riktigt kul att veta vilka som brukar läsa min blogg.. Så om du törs så kan du ju skriva en kommentar eller något :)

  22+5 (tagen igår)


Den här sötnöten fick ett nytt hem idag :)







Rubrik!

2009-10-08 @ 23:03:47
Kom precis hem, har varit ute en sväng med Lollo, Lina, Linda & Määry.. Trevligt!
Gick upp idag vid ETT, fråga mig inte varför.. Brukar inte ens sova så länge längre, haha. Då dammsög jag & torkade golv. Sen hoppade jag in i duschen och sådär. Sen kom Lollo på en snabb kaffe. Efter det blev det en sväng in till Rickards syster, där vi åt lite och så. Fick jätte söta bebis saker också!
Imorn är det redan fredag, det går så himla fort.. Men Idol börjar ju på riktigt imorn, wiiie =)
Nu ska jag göra nåt annat.

Tisdag!

2009-10-06 @ 22:15:33
Idag har det inte blivit sådär jätte mycket.. Var uppe vid halv åtta imorse, skulle ringa barnmorskan. Fick en telefontid 13.10 så det var ju bara att lägga sig igen :) Men kändes skönt ändå att få svar på mina funderingar.
Gick in i vecka 23 igår, det går undan! Längtar som en tok.
Köpte en bilbarnstol idag :) Jätte fin.. Kanske lite tidigt att köpa just nu, men vi skulle få den billigare om vi tog den så fort som möjligt. Så aa, var ju lika bra!
Tittade just på Desperet, trevligt att det är igång igen.. Sen är det ju Idol på fredag, då är jag absolut bänkad framför teven! höhö :)

Här är bilbarnstolen vi köpte;



Nu ska jag kolla runt lite på annat! Pussss

Heeellu!

2009-10-03 @ 19:38:12
Sitter här och väntar på att något ska hända.. Men Marie & Bobban kommer väl snart skulle jag tro :)
Här är iallafall min mage i v.22 (21+4) :)

Fredag

2009-10-02 @ 17:58:49
Sitter hos mamma en sväng.. Var tvungen att dra hit för och hämta mitt bankomatkort! Så jag ska strax hem, men ska handla lite godis & sånt först, så blire väl mys med min plutt ikväll :) Kolla på Idol måste man ju göra! haha, hon Camilla gjorde ju bort sig ganska rejält.. Höll på och skämmas ihjäl. Stackars henne!! haha.
Var på stan förut iaf & fixade med pengar och sånt.. Så blev det en brunkräm & puder. Och sen lite fika, en räkmacka! så jävla gött :) det är farligt gott.. hihi.
Nej nu ska jag kolla buss och sådär, sen ska jag dra mig hemåt!

Hejsvejs

Trött!

2009-10-02 @ 01:54:33
Känner att jag borde gå & lägga mig, så det ska jag fan göra =) Har äntligen fått en lapp att jag kan hämta ut pengar på banken.
Helgen har jag ingen aning om vad det blir, men känner inte för att göra något alls faktiskt! :)
Har iallafall lyckas scanna ul bilderna idag. Så, här är vårat lilla hjärta!









Nu blire sängen! Puss & godnatt

Nattbloggning

2009-10-01 @ 01:45:33
Sitter här & kollar runt lite.. Rickard och jag har typ precis käkat rostade mackor & oboy. Gött!!
 Var nere till banken idag för och säga till om att studiebidraget ska in på mitt konto. Men det gick tydligen inte, för att man var tvungen att fylla i någon lapp av nåt slag? aa jag fatta inte.. Jävla åsnor. Sen när jag kom hem så kom Lollo hit. Och Marie efter en stund. Så vi satt väl mest och snacka skit och drack kaffe. Sen blev det ju idol också såklart, och ja.. Det var väl typ rätt personer som gick vidare? Iallafall Erik, resten av killarna suger ju.. Så jag hoppas & tror att det blir en tjej som vinner i år.
I helgen blir det väl och hämta en bilbarnstol som vi ska köpa :) känns ju lite tidigt, men vi skulle få den billigare om vi köpte den nu.. Så aa, det får gå!
Nej nu ska jag gosa ner mig i sängen bredvid Rickard!

Puss & hej