19 december

2010-12-19 @ 15:47:57
5 dagar kvar till jul. Tiden bara springer iväg.

Igår var vi hos Rickards syster och gjorde knäck osv. Trevligt.

Idag skulle vi egentligen åkt till Rickards pappa, men Rickard fick dra iväg på snöjour, så han kommer väl inte förrän ikväll.

Jaha nehe, Vi fick lägenheten som vi ville ha! Det känns helt underbart. Det är en 3:a på 85 kvadrat, så den är stor. Jävligt gött. Så den 14 Januari börjar vi flytta grejer.Och den 17:e ska vi vara ute ur den här lägenheten.
Känns ju liiite jobbigt, eftersom vi har hunnit gjort iordning här som vi vill ha och trivs väldigt bra faktiskt. Men å andra sidan så måste vi verkligen få ett sovrum till.
Och dessutom hatar jag att flytta.. Usch. Alla dessa jävla saker som kommer vara överallt.
Men skönt sen när det är klart!

14 december

2010-12-14 @ 10:43:38

10 dagar kvar till jul, spännande. Eller ja, jag längtar väl mest tills Levin ska få öppna sina paket. Wie.

I lördags följde jag & Rickard med hans bror+fru och shoppade klart dom sista julklapparna, skönt.
Fast aningens svårt att bestämma vad man skulle köpa till Levin. Han (läs: jag) vill ju ha såå mycket leksaker.
Och Rickard skulle absolut köpa en jävla julgran som han BARA skulle titta på när han kom hem.. Mm visst, nu står den här pyntad och klar. Enligt mig så pyntar man inte granen förrän dagen innan, som tidigast möjligtvis den 22:a. Granen är iallafall silver (glittrig typ). Så då slipper han ju ha i glitter. Här har ni den.

Och mina skor också såklaaaart.


Skorna är från Wildflower by Kenza.

Levin har precis somnat nu, så nu ska jag ta lite mer kaffe och bara ta det lugnt en stund. Och kanske råka titta lite på Våra Bästa År. Sämsta programmet genom tiderna, och jag kan inte sluta titta.

Levin skrutt.

2010-12-09 @ 11:26:57



Och såhär går det när Levin fick titta i kylskåpet, han tog tag i ketchupen och kasta iväg den.

9 december

2010-12-09 @ 08:40:41
Idag fyller min pappa 45-år, grattis till papi.

Vi har förresten lagt intresseanmälningar på 3 lägenheter till, NÅGON lär väl ändå ska passa oss? Alla är 3:or.
Vill bara flytta nu så man slipper tänka på det sen. Vi har ju gjort iordning den här lägenheten jättemycket, därför känns det ju lite surt. För jag trivs verkligen här. Men samtidigt så vill jag flytta nu, och så slipper vi gå och grubbla på det. Få göra om på nytt.

Nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe, och sen gosa lite med skruttis.
Lägger in lite bilder på honom sen, så har ni något vackert att titta på.

6 december

2010-12-06 @ 21:16:42
Ja ni, nu är det ju inte långt kvar till jul.
Har nääästan klart alla julklappar, några kvar. Men ska väl förhoppningsvis in till Örebro på lördag och handla klart det sista.

Idag har varit en lugn dag. Jag var iväg till Marie och tog en kopp kaffe förut och tjöta lite, skönt att komma iväg 1 timme själv, då jag knappt träffat någon människa sen i torsdags. Annars har det väl inte hänt något intressant alls. Förutom tvätt då. Så nu är alla sängkläder och allt tvättat, måste ju städa bort den där jävla magsjukan. Fy fan.

Det här med att gå ner i vikt har ju bara försvunnit helt och hållet, har inte orkat lägga energi på det överhuvudtaget, så nu måste jag komma igång igen. Måste skaffa ett måttband så ni kan få vara med och se resultat, förhoppningvis. Så imorgon börjar jag lite smått igen. Måste ju ner 1 kg åtminstone nu innan julmaten. För då går jag väl upp sisådär 46 kg.

Levin är väl på bättringsvägen tror vi, eller ja, han har ju inte varit hängig eller så dom här dagarna. Men däremot extremt dålig i magen. Hans ägg-mökar har inte varit att leka med idag, höll på att avlida ett par gånger.
Han har numera börjat sova 1 gång (oftast) om dagen, istället för två. Så nu somnar han oftast runt 7 på kvällen, vilket är skönt på ett sätt, man får lite mer tid till varandra, men samtidigt kan han bli extremt gnällig framåt 5 där, och då kan han ju gärna inte sova middag.

Här har ni en söt kille med alldeles för stor tomteluva.




Ska äta lite mer mandariner och titta runt på allt annat, innan det är dags för Pensionärsjävlar, mycket roligt.


5 december

2010-12-05 @ 20:32:05
Okej okej, ska försöka blogga nu igen.. Men då får ju ni säga vad ni vill läsa? Vad ska jag skriva om? Och inte 2 fjuttiga kommentarer, utan nu ska ni ta och säga mig vad ni vill läsa. Något jag borde skriva mer/mindre om?

Jaha, min helg har då bestått av magsjuka. Avundsjuka ni blir nu kan jag tänka mig. Har inte haft magsjuka sen aa.. Vääääldigt många år tillbaka.
Känns lite halvtråkigt att bli sjuk på en fredag, det är liksom helgen jag ser fram emot. Då har vi Rickard hemma i två dagar och vi får mer tid tillsammans. Och man kan vara vaken lite längre. Fast hade jag blivit sjuk på en vardag hade han ju behövt ta ledigt, och det är ju inte lika kul.
Men nää.. Har bara legat i soffan hela tiden i stort sätt. Förutom idag då, började komma tillbaka till mitt riktiga jag. Dvs städa städa städa. Japp.


Och skorna jag tjata om.. Dom är numera mina!! Woohoo. Och det tackar jag min fina pojkvän för.
Ska allt visa bild på dom någon dag.

Levin har magsjuka han med, fast det kommer bakvägen. Men han är i stort sätt sitt vanliga jag, så det är skönt!

Får ta och slänga in lite bilder imorgon eller något så ni får se hur stor skrutteprutten har blivit.

Ska ta och diska lite, sen slänga mig bredvid älskling i soffan och kramas.
Natti