Fredag kväll

2010-07-23 @ 23:08:42
Sitter här och lyssnar på lite musik och äter vattenmelon, och lite Ramlösa blåbär till. Det är ju gott.
Idag har det inte hänt något alls nästan, var till maxi med Marie en sväng bara. Vädret var ju itne direkt det bästa idag, kallt som fan tyckte jag. Så Levin och jag har bara varit hemma och myst idag. 

Nya ljud har lilleman lärt sig iallafall, låter precis som han säger mamma & pappa, även om han inte fattar att han säger det så är det faktiskt kul. Maaaamaaaamma babbaaa säger han.. hihi

Imorgon ska jag på lite egentid minsann. Blir hem till Marie och käka tacos och dricka lite gott med tjejerna, trevligt tycker jag. Sen bär det nog av till Statt också.
Och jag gör ett tappert försök att bli blond igen, usch vad det är tråkigt. Just nu är det typ oranget. Ungefär såhär långt hinner jag alla gånger tills jag tröttnar och färgar brunt igen. MEN NU JÄVLAR, så ska jag bli blond. En stund iallfall. Har införskaffat mig silverschampoo också, får se om det hjälper till på traven.

Nää men nää... Nu ska jag fortsätta med mitt här.

Sen ska jag sussa med min fina man.

Ah men hallå.

2010-07-19 @ 21:51:02
Ligger här i soffan och har precis käkat kycklinggryta med ris, nam nam.
Idag har varit en lugn dag, har ju inte direkt vart vidare fint väder. Marie var här och drack kaffe förut och spelade lite yatzy.
Min lilla trollunge somnade vid 9. Han somnar lite senare nu när det har varit lite svalare ute. När det har vart skit varmt så har han somnat runt 7-8, han blir helt slut av värmen..

Imorgon ska jag försöka ta mig ner till Leklådan och införskaffa lite nya leksaker till Levin. Kan vara roligt. 

Han sitter faktiskt väldigt bra själv nu, lite ostadigt ibland men annars riktigt bra! Sitter längre stunder och är jätteduktig. 5 månader blir han på fredag, ingen liten bebis längre.


Här var han inte gammal skrutten =) Såååå himla fin!

God morgon!

2010-07-12 @ 11:39:54

Levin och jag gick upp vid halv 10, då åt han lite gröt. Det gillar han!


Nu liggen han på en filt på golvet och grejar lite med några leksaker. Och jag sitter här och dricker kaffe.
Helgen har varit lugn och skön med massa bad!

Fredag: Så tog vi det bara lugnt, Rickard hade ju jobbat hela veckan så.. aa det var skönt att bara mysa!

Lördag: Angelika och Nova kom hit och fikade lite. Och Angelika klippte Rickard lite, han hade ju blivit långhårig igen. Sen käkade vi lite pizza & drog iväg och badade. Det var jätte skönt i vattnet!! Sen åkte vi hem och så blev det en lugn kväll med film och sådär.

söndag: Drog iväg till Lunedet och badade med Marie, Bobban, Angelika, Maja, Nova & Levin. Och så kom Matti & Natta ut också.. Var faktiskt ganska kallt i vattnet, men det svalkade iallafall. Skulle egentligen blivit att grilla på kvällen, men vi hann precis hem till att det börja regna och åska! Så det sket sig =)

Ida vet jag inte riktigt vad som händer =) Får se vart det bär av.

100709

2010-07-09 @ 18:01:59

Oj vad jag älskar den här lilla krabaten. Min fina lilla kille.

Just nu ligger han på en filt på golvet och pratar för fullt. Han är inte ett dugg sugen på att vända sig från rygg till mage, vilket jag kan förstå. Han hatar att ligga på mage.. Men från mage till rygg däremot, det gör han! Skrutten.
Och prutta med tungan har han lärt sig, så det gör han väl sisådär hela tiden :) 



Just nu sitter vi här och väntar på att Rickard ska komma hem, så ska vi gå iväg och handla lite. 
Levin är nybadad, så hans hår står åt alla håll och kanter.




Kaffi.

2010-07-09 @ 13:33:16

Såhär gott tycker Levin att det är med Majs & potatis.. (han hatar det)
Haha skrattar ihjäl mig, sååååååå go!! Älsklings bebis.

 

 

22.57

2010-07-08 @ 22:58:07
Jahaaa... En lugn dag =) Blev lite kaffebesök av Tant Nadja förut iallafall, alltid trevligt!

Imorgon är det fredag, skönt. Får då ha min söta pojkvän hemma heeeela helgen. Det gillar jag =) Träffas ju inte mycket när han slutar sex. Så man får ta vara på den tiden man får. Puss på mina fina killar! ÄLSKAR ER.

Godnatt

 

6 Juli 2010

2010-07-06 @ 21:50:05
Heeellu!

Som vanligt så har det gått ett tag sen sist.. Men aa..
Har precis duschat, så nu sitter jag här i soffan med Levin bredvid mig. Han ska strax sussa!
Idag har det inte hänt så speciellt mycket, en lugn dag med andra ord. Var iväg till Maxi förut med Marie iallafall, köpte lite mat till Levin och sen schampoo & Balsam till mig. Köpte något märke som tydligen ska vara bra, fäller som fan just nu.. Blir ju flintis snart. Nää men får se ifall det hjälper iallafall.

Jaha.. Helgen bestod av detta:

Fredag: Låg först ute hela dagen i solen med Lollo, Milton & Levin =) Fikade lite och sånt. Sen blev det hem och duscha och göra sig iordning, så drog jag,Lollo,Stefan,Rickard,Bobban,Marie, Levin & Milton till frödingsparken och grilla korv och spela kubb, trevligt.

Lördag: Hände inte mycket alls.. Var iväg till Lunedet med Marie och tog första doppet. Riktigt skönt!! Svalkade jävligt gött när det var så varmt iallafall. Sen drog jag hem så blev det lugnt resten av kvällen med sibylla osv..

Söndag: Rickard jag & Levin följde med Stellan & Fia ut till deras stuga.. Så var vi där hela dagen och åkte båt och sådär. Och så var ju självklart deras lilla Milton med, jätte liten. Och söööt!!

Och sen igår var jag till Mamma en sväng, Åt lite jordgubbar och glass! Och sen fick Levin bada också, vilket han ääälskar =) Det är bra det..

Imorgon ska jag fan ha jordgubbar!! Fanns ju billiga utanför Maxi, men självklart när vi kommer ut så var dom ju slut. Grrrrrr!! Får fixa till det imorn ;)

Nu ska jag pussa på mitt lilla charmtroll!
Här är en bild på honom från idag =)