God morgon

2010-09-22 @ 11:21:35
Ska strax ta mig lite kaffe, Levin har precis somnat. Vi fick trängas i sängen alla tre inatt, men det var mysigt. Har inte sovit så sen har var liten liten bebis..

Och jag och mobiltelefoner alltså, det går ju inte ihop alls.. Dom funkar aldrig som dom ska. Ljudet funkar bara ibland, jag kan bara skicka sms ibland. Det tycker jag låter som en alldeles jättebra telefon. Men man blir ju iallafall positivt överraskad ibland "wiiie nu funkar ljudet", så då kanske man blir glad om man är ledsen.
Undra hur det blir med fönstrena nu då.. Spännande. Får uppdatera sen hur det blev!

Nu ska jag dricka kaffe och äta jordgubbs yoghurt (såndär Tiger, barnyoghurt) hihi.

pussi

Hej, goddag & hallå

2010-09-21 @ 21:21:07
Sitter i pappas lägenhet och kollar runt lite. Och feta som vi är så försöker vi få tag på någon som kan leverera fetto-mat till oss. Tjockis varning kan man ju tycka ibland.

Den 24 oktober blir det förmodligen Ullared för min del, med mamma & lillasyster. Kul tycker jag.
Åker väl främst dit för att handla kläder till lilleman. Det är faktiskt mycket roligare än att handla kläder till sig själv. Fast å andra sidan lite jobbigt också, ska jag handla något till mig själv så slutar det alltid med att Levin har nya grejer istället.

Jaha, och det här med Idol.. Fan vad jag längtar tills fredagsfinalerna. Än så länge så gillar jag Alice & Freja, och Olle såklart.

Nu ska jag pussa lite på Rickard. Fast först ska jag äta lite cheeseballs så jag får god andedräkt.

Hungrig

2010-09-21 @ 15:46:49
Det är vad jag är.. Vafan ska man göra för mat? Är jätte sugen på spagetti & köttfärssås, men har ingen köttfärs som är tinad.
Snart kommer Rickard hem iallafall, wiiiiiiiie. Då ska väl vi äta och greja & packa lite, så beger vi oss till pappas lägenhet.

Är precis hemkommen från Maxi typ. Blev massa mat och grejer till lilleman, och så fick han en jäääättemysig tröja av Marie. Tack tant Murri!
Levin springer runt i gåstolen och käkar majskrokar. Han har ju lärt sig bita av den i småbitar. Han har liksom fattat vilken funktion tänder har (förutom att bita sin mamma).

Åååh vad han är fin min lilla bebis. Har han ens varit såhär liten? Nej det tror inte jag.

 

Måndag

2010-09-20 @ 23:23:07
Ligger här i soffan och blir totalt torterad av Rickard som klämmer porisar på min rygg, vilket gör ap-ont. Kul info va? 

Idag har jag haft Marie här på kaffe, annars har det inte hänt så mycket. Skulle behövt gått till Maxi också, men tur som man har så började det ju regna.

Jaha, lördagen hos Amanda blev iallafall jättetrevlig. Så det var ju kul :)

Och imorgon så ska jag & mina böjs sova hos pappa.. För klockan sju på onsdag morgon så kommer dom hit och byter fönster. Blir nog fint. Jobbigt bara att man liksom inte kan vara hemma..


Marie & jag hos Amanda.



Ska nog ta och sova nu så man orkar upp imorgon.
Puss


Fredag

2010-09-17 @ 11:52:28
Åh idag är det fredag. Fast aa, gör väl ingen större skillnad egentligen men aa.. Rickard jobbar imorn. 

På torsdag är det dags för BVC igen, få se hur stor lilleman har blivit! Han blir hela 7 månader då också.
Han kan åla bakåt nu (& svänga) men han har inte kommit på hur man tar sig framåt än. Och så har han fått för sig att springa jättefort bakåt i gåstolen, haha ser extremt jätte roligt ut.

Imorgon blir det väl förhoppningsvis att dra till Amanda som har fyllt 20 år, GRATTIS! Får se hur det blir, måste greja några saker först.

Nää om man kanske skulle göra något att äta, frågan är ju vad.

Hallå där.

2010-09-16 @ 11:00:34
Sitter här i soffan med en nyvaken Levin. Och jag dricker lite kaffe. 

Vilket tråkigt väder det blev idag då.. usch. Hade velat tagit en promenix med lilleman men det känns ju inte så roligt.
Dagen började iallafall bra, vaknade efter åtta med både Rickard & Levin bredvid mig. Rickard hade gått och hämtat lilleman och lagt sig igen och slagit på teven. Mysigt att man hinner kramas en stund innan Rickard drar till jobbet när han börjar 9.

Ååååh vad sött min lilla skrutt är, han har världens morgonfrilla. Håret står åt alla håll och kanter, hihi.

Nu ska jag mysa lite med skruttis. Skriver nog lite sen då.. Hejhej

Nu äre snart natta

2010-09-13 @ 22:03:58

Godkväll.

Ligger här i soffan medans Rickard spelar tvspel..
Hade Marie här tidigare idag på kaffe, och så kom Lollo vid 6. Annars har det varit helt lugnt för min och Levins del. Levin ville vara vaken 1 timme längre idag, han trodde nog det var lördag. 

Imorgon blir det förhoppningsvis en morgonpromenad med Lollo & Milton, mysigt. Skönt att komma ut lite sådär på morgonkvisten. 

Ska nog hoppa in i duschen strax och sen mysa ner mig här i soffan med Rillepille, vi ska har bäddat upp och ska sova här i vardagsrummet.

 

Levin i magen. v.23


Måndag igen..

2010-09-13 @ 09:39:17
Ja, ny vecka.. Är totalt slut idag känner jag, vill bara krypa ner i sängen igen.
I lördags åkte jag och Rickard ut till hans bror m. familj, var dags för kräftskiva. Var jättetrevligt, men känner ju att jag aldrig kommer bli en skogsmulle, är totalt uppäten av myggor. Mina ben är fulla av myggbett, och det kliar så förbannat. Men det går väl över snart..

Var iallafall skönt att komma hem till Levin igår, herregud vad vi saknat honom, lilla skrutten. Var lite halvjobbigt att åka ifrån honom iförrgår, kändes lite i mammahjärtat kan jag lova. Älskade lilla bebis.
Blev en lugn söndagkväll igår, Rickard och jag slog på en film och kröp ner i soffan med täcke och kudde och bara myste.

Fick en badstol av Rickards syster igår, vilken grej! Hur smidigt som helst, underlättar jätte mycket. Ska visa bild på den sen eller något. (till Levin alltså)

Får nog blogga när jag är lite piggare, ska strax lägga Levin så han får sova sin förmiddagslur.

Gud vad jag älskar min son & sambo, ni är det bästa som finns.

 







Fyfan vad trött jag är

2010-09-09 @ 08:58:50
Ja herregud, vissa dagar är riktigt jobbiga att kliva upp. Levin tycker det är dags att gå upp runt 8. Så ja, det är ju bara gå upp och se glad ut. Men annars brukar det vara helt okej, man är ju  utvilad ändå.
Nu springer han runt i gåstolen och försöker komma in på toan, men tröskeln är ivägen.. 

Idag ska jag gå till Maxi hade jag tänkt. Handla lite mat till Levin. & så skulle jag behöva sola också.. Vad jobbigt allt blev. Skulle vilja ha en cykel.

Jaha, snart dags för val! Och ni röstar ju eller hur? På Sossarna också hoppas jag.. Jag ska iallafall rösta för första gången hihi :) Satt och lyssnade på en debatt igår mellan två nötter. Faktiskt ganska intressant, vilka jävla åsikter endel har.. Ja vad har hänt? Jag har blivit alldeles för gammal.

Nää nu ska jag äta upp min frukost och dricka kaffe.

Puss och adjö

God morgon

2010-09-08 @ 10:34:43
Igår gjorde jag den fina upptäckten att Levin har sin andra tand på gång, precis bredvid den första. Inte undra på att han varit lite gnällig och sovit dåligt på natten. Nuuuuu fattar vi!

Jag sitter då här och dricker kaffe.. & tittar på Våra bästa år, sorgligt men sant. Det blir så när man är mammaledig! :) Levin sover ju vid den här tiden så då blir det ju faktiskt så.. Att man råkar kolla. 

Igår hade jag Lollo, Milton & Marie här på kaffe. Trevligt. 

Nää, ska gå och platta håret tror jag. Sen ska jag sätta mig här igen och titta runt lite och ta det lugnt, till lilleman vaknar igen.

7 september

2010-09-07 @ 11:36:29

Sitter här nyduschad och har precis tagit mig lite kaffe och glasstårta. Levin springer runt i sin gåstol och är allmänt glad. Han har ju fått sin tand nu, men det har jag väl nog sagt kanske? Jättesöt.

Jaha, igår så var jag och Marie hos Josse och drack lite kaffe och tittade på lilla Liam, helt otroligt söt. Och alldeles jätte liten. Kan inte tänka mig att Levin har varit sådär liten. 
Man blir ju så sugen på en till.. (missförstå mig inte, vill absolut inte ha ett till barn än på ett bra tag) Men jag blir såååå avundsjuk på alla som är gravida, det är ju så himla mysigt att vara det. Jag trivdes superbra som gravid!! Så nästa gång får jag väl en helvetesgraviditet bara för det. (hade en helt underbar graviditet med Levin). Det ända som man inte saknar är väl att springa på toan varannan minut. Och att inte kunna ligga på varken rygg eller mage. Men annars så... ååååååh.


11 dagar innan BF


Och här är faktiskt mitt grav.test. Visar jääätte svagt positivt (ändå var jag i v.11)



En liten Levin. 3 timmar gammal




 

 

2 september

2010-09-02 @ 22:04:22
Hääääääj.

Nu är det redan september, vart fan tog tiden vägen?

Vi är ju då klara med vårat kök, och det blev ju klart mycket bättre =)
Såhäääär ser det ut just nu:

 



FINT VA?

Jaha, imorgon måste jag dra mig ner på stan. Måste handla en dop-present.
Skönt iallafall att det är helg snart, så man hinner umgås lite med Rickard också.. Blir ju inte så mycket av det när han slutar sex.

Nää, måste hoppa in i duschen nu. Sen tänkte jag lägga mig i tid för en gångsskull!
Slänger in en bild på mina favoritkillar också.

 

Puss och godnatt