26 Juni

2010-06-26 @ 12:44:11
Fan vad fort tiden går.. Det är snart Juli! Tyckte nyss att det var vinter.. 

Jaha, igår var det midsommar. Den spenderade jag Rickard & Levin i rosendal hos Pappa & Inger. Vi var ett par stycken som satt och åt god mat och så! Det var trevligt, men det vart ganska tidig hemgång, jag var verkligen super trött och hade huvudvärk.. Men det var skönt att komma i säng rätt tidigt och få sova ut. Tog Levin i morse vid sex, sen gick Rickard upp med honom när han vakna vid 9! Så jag sov vidare till typ 11, riktigt gött! Sen kom Rickard in med Levin och skulle lägga honom så han fick sova en stund, då somnade båda två, så dom sover fortfarande =)

Nää... Nu ska jag dricka lite kaffe & vänta på att mina älsklingar ska vakna till liv!

Puss och hej



Hej och hå!

2010-06-20 @ 22:12:07
Det var ju ett tag sen sist.. Kör lite perioder sådär! Men aa..
Helgen blev lugn. I fredags gjorde vi inget speciellt & igår låg Rickard och jag och myste i soffan hela kvällen när Levin somnat! Vi tittade på Valentine's day! Väldigt bra film faktiskt.. 

Idag var vi iväg och köpte lite fika sen drog vi till Bobban och Marie och drack lite kaffe! Lite söndagsmys sådär.
Levin somnade för typ en timme sen, han var jätte trött. Men oj vad han skrattade en sväng nu på kvällen.. Man blir sååååå jävla glad när han skrattar sådär med ljud! Åååh.. 
Han blir fyra månader på onsdag.. Stora killen =)

Rickard och jag har idag varit tillsammans i 1 år & 8 månader, fan vad tiden går fort! Men nog fan är jag lika kär än =)

Nee ska strax hoppa in i duschen sen ska vi hoppa i säng! Får skriva mer imorron =)

Slänger in lite bilder på Levin också =)

 

 

 

 

Hallå

2010-06-04 @ 14:25:07

Sitter här och kikar runt lite. Lilleman ligger i babygymmet & babblar =) SÖTUNGE!!!
Rickard drog iväg för en stund sen, kommer väl hem lite senare! Då blir det grillning hos Bobban :)

Jaha, vad har annars hänt under veckan?

I onsdags träffade jag iallfall Marie som varit i Turkiet i en vecka, fick en DKNY parfym av henne, luktade jätte gott =) Tack gullplutt.

Sen igår så var jag iväg och tatuerade mig, var verkligen inte så farligt som jag trodde. Trodde typ att jag skulle dö ungefär, men näää... Det där kan jag ju lätt göra om ;) Sen drog jag, Rickard, Levin, Bobban & Marie hem till oss och fikade lite! Sen runt halv elva så tog jag en kvällspromenix med Lollo, skönt faktiskt.

Jag har ju ett sååååååååååå fint barn!!!!! Kan ju inte slita blicken ifrån honom. Han är så vacker!