101029

2010-10-29 @ 17:32:25
Hallå.
Har varit nere på stan ett tag förut, med Lollo & Julia (Levin och Milton också såklart).
Köpte mig en klänning och strumpor till lilleman. Och en jävla mascara. Köpte en iförrgår, men den var ju tydligen brun. fan.
Har fortfarande inte fuskat, ingen onyttigt här. Rån är väl inte supernyttigt men ja.. Sitter och äter det nu. Har slarvat med maten idag och inte ätit ett dugg som jag ska. En mandarin och lite yoghurt. Inte bra inte bra.
Men imorn ska jag göra något gött!!
Ska unna mig lite popcorn till Idol idag! Får endast äta popcorn, inget annat godis. Och självklart bara på helgen.
Ska fan fixa detta nu!! Vill ner absolut minst 5 kg.
Får förmodligen finbesök ikväll. Mina fina kusiner kommer och hälsar på. Ena är ju stockholms bo numera.

Nää, ska ta och hänga lite tvätt och dammsuga. Tja

Fredag morgon.

2010-10-29 @ 09:26:14
Vad är det ens för väder? Har inte dragit upp persiennerna ännu.
Rickard är hemma från jobbet idag, för han är dödssjuk (förkyld). Passar faktiskt ganska bra, för jag ska tvätta vid 12 och det blir inte sådär superlätt att tvätta när Levin är vaken.. Springa upp och ner med honom i trapporna PLUS tvätt, det känns inte så aktuellt.
Och så ska jag ner till stan en sväng idag. Måste hitta strumpor till Levin. Big foot.

Nu ska jag dricka lite kaffe och dra upp persiennerna och kolla in vädret.

Pussi

Torsdag

2010-10-28 @ 21:50:31
Har precis ätit makaroner & falafel. Rekommenderar ingen att äta falafel för det smakade rövhål. Men ja, då har man ju smakat iallafall.

Dagen har sett ut såhär:
Levin och jag klev upp ur sängen runt 10, vi låg och myste ett tag först. Sen kom Lillasyster hit, och senare även mamma. Och nu mina vänner ska ni få höra vad duktig jag har varit. Mamma ringde och frågade om hon skulle köpa med fikabröd, men då sa jag NEJ. Så hon köpte med mjukost, så åt vi rån och mjukost & kaffe då såklart.
Sen kom Tant Nadja hit. Så vi drack lite mer kaffe och tjöta lite.
Vid kvart i sju kom Lollo och hämtade mig, spinning stod på schemat!! Gött som fan. Men jobbigt. Nu märker man ju veeeerkligen vilken jävla dålig kondis man har. Fyfan.

Och igår, då KRÖP Levin.. Från ingenstans?! Jag kom in i sovrummet när han låg i sin säng, så såg jag att han typ kröp några steg. Trodde jag såg fel först. Sen lägger jag honom i våran säng, då kryper han i världens fart över hela sängen.. HALLÅ?? Duktiga unge =) Han lärde sig liksom att ta sig framåt för typ lite mer än en vecka sen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta mandariner och pussas med Rickard (som förövrigt har två papperstussar uppstoppat i näsan). Sexigt.

Puss å heej

Förresten, ni kommenterar så dåligt. Har ni inga frågor eller någonting? Vad som helst!

träning!

2010-10-27 @ 19:46:35

Yes box, har varit iväg och tränat med Lollo. Typ dans. Kul men otroligt svårt! Är väl lite så innan man kan stegen och så vidare. Så imorgon kör vi förmodligen på spinning också, det gillar jag. Så nu kommer ju mina träningsskor till pass, dom har ju stått och dammat ett par år. Endast använda ca 3 ggr, så det säger ju allt. Fy skäms.

Och nej, jag har inte fuskat än. Åt quorn pytt till lunch. Faktiskt jättegott..
Och snart ska jag väl ta mig något litet att äta. Sen ska jag duscha och krypa ner och mysa med min snygga karl när lilleman somnat. Han ligger just nu och krälar omkring på golvet och jagar sin leksak.. Levin alltså, inte Rickard.
Var nere på stan idag med Lina & Marie och köpte en superfin overall till Levin. Fick bli i storlek 80. Blir ju lite knepigt när han är så jävla lång och inte speciellt knubbig. Så det blir pösigt men bra i längden. jaja.

Tänk vad man längtade efter att få se vem som gömde sig där i magen..

God morgon.

2010-10-27 @ 10:41:41
Äter lite frulle. Fick bli yoghurt med bananskivor i. Rätt gött faktiskt.
Vad ska man äta idag då tro? Gud vad svårt. Får nog göra upp en matlista så man kan förbereda och sådär. För jag menar, kikärtor ska ligga i blöt i 8 timmar och sen kokas 45 min. Så ja, man behöver ju vara ute i god tid.

Vet inte om det blir stan idag. Får väl se hur det blir. Behöver iallafall ta mig ner idag faktiskt.

TRÅKIGT VÄDER. Peppad man blir på att röra på sig.. Nej!

Nää, ska ta mig lite kaffe och sen ska jag klä på mig. Vi får höras om maten, OKÄ?
Tjohej

Åhej!

2010-10-26 @ 22:26:21
Jaha, nu har jag tryckt i mig sibylla. Gött. Och så har jag ju ätit massa choklad idag. Hejja mig.
Så imorgon när jag vaknar så är det slut på allt som heter onyttigt.
Får se hur det här kommer gå. Har inhandlat massa linser, bönor, kikärtor, qinoa och sånt där snuskigt. Men ja, jag får väl helt enkelt lära mig att äta sånt.. Vadfan har jag gett mig in på? Men nu kan jag ju inte fuska, för då måste jag ju erkänna det här i bloggen (Ja, jag lovar att jag ska berätta om jag syndar).
Så ja, nu jävlar kör vi!

Ska hoppa in i duschen nu och beundra mitt vackra överflöd av fläsk och hängbrön.

Hej

Min vackra familj

2010-10-26 @ 14:16:07
Det här är anledningen varför jag alltid somnar med ett leende på läpparna, varför jag tar mig upp på morgonen som världens lyckligaste människa.. Ni är hela världen för mig. Jag älskar er så det gör ont i hjärtat.
Vad har jag gjort för att förtjäna dessa vackra människor?


26 Oktober

2010-10-26 @ 11:41:08
Hej & God morgon!
Sitter här och dricker lite kaffe och smaskar på lite geisha, det är farligt gott. MMMMMMM.
Levin har precis somnat, rena rama träningspasset att lägga honom. Han tar god tid på sig. Inge bråttom här inte.
Såhär ser det ut när han ska sova.





Hoppas vi kan komma iväg och storhandla idag, behövligt. Jag börjar ju på min vegetariska månad imorgon, och ska då försöka äta allt annat nyttigt också. Så ikväll ska jag äta pizza! Måste ju passa på att trycka i sig allt onyttigt som går. Imorn kör vi!

Nu ska jag titta lite bloggar och sådär innan lilleman vaknar. Och fortsätta trycka i mig choklad...





Hjärta

2010-10-25 @ 22:57:51
Levin i pappas keps



Levins favoritsyssla. Helst ska det vara översvämning efteråt.

25 Oktober

2010-10-25 @ 22:05:59
Idag har varit en lugn och skön dag. Lillasyster kom hit tidigare idag och även Marie. Marie titta till lilleman lite, så passade jag på att färga Julias hår. Blev jättefint tycker jag, men hon tyckte att det blev för mörkt. Fjant.

Nu har Levin lärt sig att ställa sig upp själv i sängen, så nu har vi sänkt ner den. Så ja, jag kommer förmodligt trilla i när jag ska ta upp honom.

Rickard och jag har precis käkat litte körv i brö. Det var inte igår kan jag lova.

Åh, ni måste ju se vad snygg Levin var i sina nya kläder, så vi kör en dagens outfit.




Och här är lite utav pyjamasen han fick (Han står mellan Rickards ben och tittar på mig)



Ska diska nu och sen slänga mig bredvid min gubbe.

Hej!

2010-10-25 @ 10:49:00
Måste börja med att säga att min blogg ska inte se ut så här! Den är inte riktigt klar än. Men både jag och Rickard tappa orken, så jag får fortsätta med den ikväll, är ju lite knövligt. Men ja, den får vara lite halvful sålänge.

Och sen så har jag ingen mobil för tillfället. Ifall ni försökt få tag på mig! Men det löser sig förmodligen idag.

Jaha, var ju i Ullared igår då.. Vi åkte klockan 4 (!!). Så vi var framme strax efter åtta.
Var jättemycket folk. Men det gick ganska bra ändå.
Fast blev ganska besviken på utbudet av barnkläder.. USCH säger jag bara. Fick inte så mycket som jag hade velat. Och ingen overall hitta jag till Levin heller för den delen. Alla fina overaller och jackor började ungefär vid strl 86, och det är ju lite väl stort. Men hitta en jättesnygg jacka med Termobyxor till iallafall, så får hoppas den inte är alltför stor. Så får jag väl beställa en Overall istället.
Var hemma efter sju där någon gång. Och hemma väntade massa tända ljus, en kaffekopp, ett jätte städat hem och nybadad bebis. Helt underbart faktiskt.

Nu börjar den täppta näsan ge sig, och då kommer den efterlängtade rethostan istället. BLÄ.

Ska ta och dricka litemer kaffe och äta en mandarin här.

Pussi

Ni är det bästa som har hänt mig.

2010-10-23 @ 16:23:12


Jag älskar er sååå mycket.

God morgon God morgon!

2010-10-23 @ 12:02:04
Sitter här med en Levin bredvid mig som snart ska sova sin förmiddagslur. Så nu förbereder han sig för det, med tutte & snutte.
Annars sitter jag väl här och snorar och dricker kaffe och tittar på någon film på teven om katter som pratar? Aa vet inte riktigt..

Levin somnade typ strax efter åtta igår, sen vaknade han vid 7 och åt lite välling, och sov sen vidare till halv tio.. GÖTT! Med tanke på att det är Rickards sovmorgon, då får ju jag också lite på köpet!

Det var då själva fan

2010-10-22 @ 23:26:00
vad täppt i näsan jag blev. Usch usch usch.. Nää men var nog min tur att bli sjuk nu, var ju ett tag sen.

Marie och bobban drog typ precis. Vi har tittat lite Idol och sådär.

Var ju som sagt iväg och kolla på lägenhet förut, var ingenting för oss. Dessutom var den på tok för dyr! Men kul att titta iallafall. Vi får helt enkelt leta vidare.

Fick hem min vinterjacka idag som jag beställt från H&M. Skönt säger jag då. Har fått gått runt i min jävla jeansjacka och frusit. Tur man har lite överflöd, så det värmer lite iallfall. Den passade faktiskt bra, och var rätt så fin. Över min förväntan. Varför beställer man något som är "halvsnyggt" tänker ni då. Jo, för att det var mitt sista hopp, säger vi. Har letat land och rike efter en jävla jacka, så det fick bli den tillslut. Och vet ni vad? Den duger gott och väl!
Fick med en blus också, säger man så? Tror det. En vit. Helt okej.

Råkade klicka hem lite från H&M förut, again! Nää men ville ha en skit snygg kofta därifrån, och sjäääälvklart när jag väl hittar någon fin varm tröja, DÅ ÄRE SLUT! Jaa.. Men blev leggings & en cardigan till mig och kallingar och en T-shirt till Rillö.

Just nu sitter jag på golvet och tittar på Rickard när han spelar ett spel på datorn, skit töntigt ser det ut, men kuuuuul =)

Nää ska snora vidare och sedan lägga mig. Blir nog lite film också, "I rymden finns inga känslor".







Hallå.

2010-10-22 @ 12:51:50
Lilleman sussar en stund, så jag passar på att sitta här.
Idag ska vi iväg och kolla på lägenhet, en fyra. Den är aningens för dyr för oss, men vi ville kika ändå. Då kan man ju jämföra lite sen. Har lagt intresseanmälan på en till här i Karlberg, så får hoppas på att vi får titta på den.
Känner att det börjar bli lite påfrestande att bo i en tvåa när Levin inte sover ordentligt med oss i samma rum. Så vi sover ju som sagt ute i vardagsrummet. Annars hade vi ju kunnat bo här ett bra tag till.
Men ja, vi får väl hoppas vi hittar något som passar oss.

Annars blir det nog bara lugnt ikväll. Skönt.

Och snorig har jag blivit också. Det kliar som innihelvete i hals och näsa. Intresseklubben antecknar.

God kväll

2010-10-21 @ 20:37:42
Levin har precis lagt sig i sängen (eller ja, Rickard ja honom där). Så han somnar väl strax.
Idag har Levin & jag bara varit hemma och myst. Lillasyster har varit här också.

Idag så skrämde Levin livet ur mig. Jag tittade bort en liten stund, sen helt plötsligt ser jag att han har något i munnen. EN CHILINÖT! Så jag försöker för glatta livet att få ut den där jävla nöten, men nej! Då sväljer ungen den istället.. Så jag fick lite halvt panik. Alla vetväl att just nötter kan vara väldigt känsligt.. Så jag ringde till sjukvårds-upplysningen (skit töntigt tänker säkert ni, men ja, jag är mamma). Hon lugnade mig och sa att det säkert inte var någon fara. MEN att om han blir svullen och får svårt att andas så ska jag ringa 112.... Hjärtatihalsgropen.com!
Så jag stirrade väl mer eller mindre på honom ett bra tag.. Och så fort han gjorde något konstigt så var jag säker på att han höll på att dö.
Så ja, det var min dag. Kul va?
Kände mig som en ganska dålig mamma där ett tag. Och hur fan fick han tag på chilinötter undrar ni, men faktiskt så vet jag inte riktigt det heller. För dom stog i en skål på bordet, så han måste ha dragit i duken och sedan tömt dom på bordet och smaskat i sig en. För nötterna låg på bordet och skålen på golvet.

Jaja, han verkar inte må något konstigt iallafall.

Ska strax ta och slänga mig i sängen med min gubbe så ska vi se på film. Och äta lite uuustbollar också. Och Loka såklart.

Tja BA

2010-10-20 @ 20:42:57
Sitter här och nördar en stund.
Ska strax hoppa in i duschen, så Rickard & jag kan lägga oss och kolla Magnus Betnér, han är sååå bra!
Vi har förövrigt varit tillsammans i 2 år idag, fan, känns ju som hundra. Fast inte på ett dåligt sätt.
Det har vi firat med att trixa med fotboll. Vi dyng tävla. Och jag vann. Rickard sög.
Sen vakna jag.
Nää men bra var jag iallafall, tycker jag!

Nu måste jag hoppa in i duschen! Så ska jag smörja in mig med Brun Utan Sol också. Luktar lite ruttet om den, men.. Vill inte vara en blekis.

Levin äter upp sin säng.

Framsteg Framsteg.

2010-10-19 @ 22:54:27
Yes box, Levin har numera fattat hur man tar sig framåt (ålar alltså).
Nadja var här förut så hon knäppte av sig sitt armband som Levin hade kollat in, så lägger hon det en bit framför honom, och sen helt plötsligt bara ålar han sig framåt, som han aldrig hade gjort annat?! EH, har jag missat nåt?
Väldigt snygg stil har han. Han ålar sig framåt med händerna & benen sprattlar han med. Ja, han förstår nog snart att man faktiskt inte behöver simma som en fisk för att komma framåt. Älsklingsbebis!

Dessutom har han blivit så klättrig, han vill stå mot soffan mot lådorna mot ALLT! Han kan ju inte riktigt ställa sig själv så man får hjälpa till lite, men ändå. Han är såååå duktig.
Fast däremot satt han upp i sängen och ställde sig helt själv mot spjälorna! DET NI. Nu vart ni impade va.

Imorgon är det dags för besiktning av lilleman. Får se hur mycket han väger den här gången då. Jag tippar på typ... 9,8? Han vägde 9580g sist (23 september), så sååå mcket lär han väl inte gått upp.

Just nu käkar jag knäcktebröd med skinka och gurka på, ååååh sååååå gott. Och lite aromat på gurkan också såklart.
Nää vafan om man skulle gå ner i vikt kanske. Jag ska faktiskt prova att äta ENDAST vegetarisk mat en hel månad. Så kanske man kan gå ner ett kilo (=7) på köpet också. Tänkte börja på typ Onsdag nästa vecka. Jag återkommer.

Titta här vad han kan!

TITTUT!


Ni är ju bra fjantiga va!! =)

2010-10-19 @ 10:54:33
3 stycken kommentarer fick jag vilka som läser min blogg. TRE?! Mycket märkligt. Statistiken brukar ligga bra mycket högre, SÅ SÄG NU!

Lilleman springer runt i gåstolen och försöker hela tiden dra ur sladden till datorn.
Ska strax lägga Levin, så då ska jag hoppa ini duschen. Vi hörs sen.

Tjohooo

2010-10-17 @ 23:13:09
Nu ska vi strax krypa ner i sängen! Klockan börjar bli mycket.
Idag var vi iväg till Angelika, Maja & lilla Nova. Angelika klippte Rickard, så nu ser han ut som en människa igen dvs världens snyggaste människa ;)
Vi fick skjuts av Angelika hem, och Levin grät hela vägen hem. Lilla hjärtat. När vi kom hem så fick han välling medans han låg i min famn och höll sedan på att somna, trodde jag. 2 minuter senare var han piggare än piggast.. Självklart.. Så han fick ta sig ett bad, likaså jag... Vi var lika blöta båda två.

Vet inte om det är tänder på g igen på lilleman. I ungefär 3 dagar har han varit så gnällig. Ingenting duger. Så vi får väl se om det är tänder eller om han börjar bli sjuk eller något..
Fast bebisar har ju typ en "period" runt 8 månader där det kan bli lite sådär knöligt med sömn och andra människor osv. Men ja, det märks!

Vafan, ni är ju rätt många som läser min blogg nu ändå.. Varje dag dessutom!
Såååå... Nu vill jag faktiskt veta vilka ni är! ALLIHOP! Så släng in en kommentar. Man vill ju veta vilka man skriver till :)

Nu ska jag nog sällskapa Rillö i sängen.

Levin i famnen på sin pappa för första gången.


Pussiluss

Heartbeats - The Knife

2010-10-16 @ 22:44:43
Såååååå bra låt!! uuuuuh ja.

Jaha, idag blev det ju kalas. Var massa folk! Men det var trevligt. Levin tyckte det varit lite mycket med allt folk först, vart lite ledsen och lite mammig. Men det gick bra tillslut.
Rickards bror med familj kom hit runt halv 2, så käkade vi lite sibylla & sådär. Sen drog vi till Leklådan och köpte present till Jeppe. Och sedan vidare till Degerfors.

Nu har vi precis ätit lite potatigratäng & kött, och nu nördar vi vid varsin dator.

Imorgon ska väl förhoppningsvis Angelika klippa Rickard, han ser ju numera ut som ett troll.

Näää vafan.. Ska kika runt lite, sen slänga mig i sängen och titta på någon film med Rillepille.
Puss å hej


God morgon!

2010-10-16 @ 12:48:13
Sitter här och dricker lite kaffe och äter jätte nyttig frukost, chips. Ska vara bra har jag hört.
Rickard är iväg och hjälper min pappa och bära lite saker. Levin springer runt i gåstolen och äter majskrokar!

Idag blir vi väl hämtade runt tre någongång, sen drar vi till Degerfors på kalas.
Ska dricka lite mer kaffe sen ska jag nog börja med maten, sen måste Levin bada.

Levin Klätterapa Svedberg

2010-10-15 @ 16:32:29
Skulle passa mycket bättre på min lilla prutt. Han klättrar på mig HELA tiden. Sitter jag med honom i knät klättrar han på mig alternativt kastar sig åt sidorna åt alla håll och kanter. Herrejesus..

Nu sitter han i sin stol och äter rån och bajjar samtidigt. Helt knallröd blir han lilla gubben. Han ser lite speciell ut när han bajsar om man säger så..
Nu längtar jag tills Rickard kommer hem så man kan få lite avlastning en stund, han kör slut på mig. Skriker det högsta han kan, så bli inte förvånade om jag är döv om ett tag. Nää, just idag är det lite tufft! Hoppas på en bättre dag imorn :)

Annars har vi varit ute på promenad med Lollo & Milton, jätteskönt. Levin sov i vagnen, vilket jag tycker känns jätte bra. Lite frisk luft sådär.

TJOCK,TJOCKARE,TJOCKAST.
Big mama eller vad.





Åh

2010-10-15 @ 10:51:19
idag är det såntdär härligt höstväder igen! Myyyys.
Ska hoppa in i duschen när Levin somnat, så blir det promenad sen framåt lunch med Lollo & Milton.

Idag är det fredag, skönt. Och fredag betyder ju Idol, wiiie!
Imorgon ska vi på Jespers 3-års kalas, annars är det väl inte sådär jätte mycket inplanerat den här helgen. Förutom att vi ska röja i sovrummet. Ser ju förjävligt ut. Vi har ju tagit ner våran säng, så vi sover på madrasserna i vardagsrummet istället. Levin vaknar 500 ggr på natten annars, känns lite surt med tanke på att vi inte kan flytta till en 3:a just nu. Men snart så.. Usch vad skönt det ska bli!
Så förresten, någon som är intresserad att köpa sängram + sängbord?
Sånt här från Ikea är det:




1200 kr ska vi ha för allting. Så säg till ifall ni är intresserade. Nypris på sängen är ung. 1500 :- Och sängborden kostar 499:- styck.


Nej nu ska jag gå och kolla ifall Levin slutit sina blå!

Torsdag vare ja

2010-10-14 @ 23:08:54
Hänt något roligt idag? Nää, kaffe kaffe kaffe Lina, Marie & Levin typ. Min torsdag!

Sitter annars här och lyssnar på min karl som sitter och asgarvar.. Film på trean.
Imorgon är det fredag igen, veckorna flyger fram nu för tiden!
Har inget mer intressant att skriva idag, så vi skippar det.

SOV SÅ SÖTT!
Puss

Levin passar bra i sin mammas pannband. Eller hur?!

VACKRA BARN!!!!!!!!

Nää vafan blire?

2010-10-13 @ 20:51:38
Sitter här och ska strax slänga i lite hårfärg tänkte jag.
Kollar lite på Bonde söker fru med en sambo som komenterar allt och alla (på skånska)....?

Levin ligger i sängen och försöker sova.. Men ingen framgång än så länge, han grejar och grejar. Sova är överskattat.
Nej nu ska jag greja te re där hårö. Sen blire mandariner & ladda inför Kungarna av Tylösand. Ska dreggla över drägget Nemo, yes I'm in Love. Jo jag älskar dig Rickard.

Puss å häj

Onsdag

2010-10-13 @ 17:00:21
Hallå där!
Lilleman sover så jag sitter här & ugglar. Han sov förövrigt till halv tio idag...?

Ibland kan jag fan undra om jag ens kommer våga skaffa fler barn.. Jag menar, man kan ju inte ha tur 2 gånger?
  • Jag hade en helt underbar graviditet, mådde som en prinsessa typ.
  • Hade en jätte bra förlossning
  • & ut kommer världens typ snällaste barn? Han är nästan alltid nöjd, sover hela nätterna och har gjort det sen har var typ 3 veckor. Har aldrig varit sjuk och nästan aldrig spytt som liten osv..
Nu menar jag inte att mitt barn är en ängel alla gånger, men jag klagar verkligen inte..
Så en SÅN tur kan man bara inte ha två gånger.. Nästa barn kommer säkert vara djävulen själv. Så jag kanske får nöja mig med ett barn.  Dumt och chansa?
Näärå, jag ska ha 3 stycken. Oavsett om dom är monsterbarn, och oavsett om jag går upp 90 kg under graviditeterna.

Nu ska jag ta mig lite kaffe & sen vänta in Rickard så vi kan börja tvätta.

Hej på dä

2010-10-12 @ 21:01:37
Jaha, vad säger vi om onlinepizza då? BUUUUUUU.. Och ja, jag har beställt därifrån för många gånger men nu jävlar.. Vi beställde och det skulle ta 14 minuter, vilken det nästan gjorde, bra. Men sen ser vi att det är totalt fel pizzor. Så Rickard ringer ner dit och säger att det är fel, då erbjuder han sig att bjuda på pommes nästa gång.. EH?
Så Rickard får ta pizzorna och åka dit ner själv, och DÅ fick vi det vi skulle. ( och så fick vi 2 burkdrickor för besväret, mmmmm Tack, omtänksamt) NOT. Jävla skitkottar. Usch vad irriterad jag blev, dessutom smakade pizzorna som frigolit med varm lök. Så usch på dom idag alltså...

Annars har jag varit nere på stan idag & växlat småmynt med Julia & Murri, blev faktiskt en bra slant. Ska ta med det till Ullared så får man liiiite mer att handla för. Köpte en mössa och body till lilleman också, även fast jag tvingat mig själv att inte handla till honom förrän Ullared, men jag kan inte låta bli..
Och så tog vi en kaffe på på Kulan också, gott. Men ja lilleman väckte nog dom döda till liv så mycket som han gapa och skrek (han var inte ledsen utan fruktansvärt busig).
Ska ta mig lite cola och sen titta på DH med Rickard som förövrigt kladdar sina gubb fötter på mig, fy.

Nää vafan, Natti.

Min tatuering Btw. Den är inte så stor som den ser ut, inte min dubbelhaka heller för den delen.

Lilla Levin

2010-10-11 @ 10:56:30
Här var han bara 9 dagar lilla skrutten!



Sitter här och dricker lite kaffe. Levin sover.
Sen blir det väl att gå till Maxi och handla lite potatis. Är så äckligt jävla sugen på potatis, fisk & filsås. ÅH!



Min Rickard

2010-10-11 @ 10:52:01
I lördags natt när det hade slagit över till 10-10-10, så satte vi våra ringar på fingret.
Jag har aldrig velat förlovat mig förut, men nu känns det så himla rätt.
Jag har hittat världens mest omtänksamma och fina kille. Vi har snart varit tillsammans i 2 år, men är fortfarande som att vi blev tillsammans förra veckan. Vi är fortfarande sådär fjantigt puttnuttiga med varandra.
Han ger mig alltid komplimanger och berättar hur mycket han älskar mig, även fast jag känner mig som en strandad val med hängpattar.
Kunde aldrig önskat mig bättre pappa till mitt barn. Han är det finaste jag vet (efter Levin), och jag älskar honom så fruktansvärt mycket.





Hade en jätte mysig kväll på lördagen innan vi förlovade oss. Vi gjorde iordning jätte god mat när Levin somnat, och drack lite vin till det. Sen satt vi i soffan och bara pratade hela kvällen..
Jag älskar dig Rickard!

Tänk att vi har skapat detta mirakel

2010-10-09 @ 15:20:59

God morgon!

2010-10-09 @ 13:20:50
Eller ja, god förmiddag.
Levin vaknade tio över tio (!!) idag.. Men jag klagar inte! 
Gick och hämtade honom när han vakna och värmde lite välling, sen la vi oss bredvid pappa Rickard & bara myste. Inte ofta det händer att vi får den där lilla tiden på morgonen (hela familjen alltså), så det uppskattas till tusen.

Här är mammas lilla tuffing när han springer runt i gåstolen.

Och här är vi ute i det superfina höstvädret med Lollo & Milton.


Har städat och grejjat lite nu på morgonen, så ska strax göra iordning lite mat. Får bli Ris, chickenbits & currysås idag. 
Den 24:e blir det ju iallafall Ullared, och det kommer bli riktigt jävla behövligt. Ska handla hur mycket som helst till lilleman, han växer ju så det knakar.. Och inför vintern behövs ju lite tjockare kläder! 

Nu ska jag ta mig lite mer kaffe och sen börja med maten.
Puss

Fredag

2010-10-08 @ 23:51:10
Ja, då var det äntligen fredag igen, även om den snart är slut. Men ja, mysigt.
Blev lite pizza och Idolmys här på kvällen med Bobban & Marie. 

Levin växer och blir stor iallafall, skrutten. Han har fortfarande inte kommit på hur man tar sig framåt, åt sidan & bakåt går jätte bra, men framåt... Nää han fattar inte grejen. Däremot har han börjat ställa sig lite smått på knäna och gunga. Ser jätte roligt ut!!

Nää, om man kanske skulle ta och bädda ner sig. Rickard har ju sovmorgon imorn, så jag måste ju vara pigg & alert när Levin vaknar! Får blogga från andra datorn imorn så jag kan slänga in lite bilder :)

Och imorgon natt så händer det något speciellt!! Äntligen så blir det så vi har sagt så många gånger. 

Jag håller er uppdaterade ;)

Puss o hej

 




Hejsan igen.

2010-10-07 @ 21:18:28
Ser att ni flitigt läser min blogg era stackare. Och ingen uppdatering. Men nu lovar jag att jag ska börja skriva igen. Okej?

Levin håller på att nattas så jag ska ut i köket och göra iordning lite spagetti & köttfärssås, men jag uppdaterar imorgonbitti. 

Sussa så sött.
Puss