regn..

2009-05-28 @ 12:15:29
Jag hatar verkligen regn.. usch. Men det ska ju bli bli fint imorgon och fram till måndag, vad det stog i tidningen iallafall! skönt. Sitter här & dricker lite kaffe och väntar på att Rickard ska komma hem, så ska vi gå & handla lite. Blir väl och vara inne det mesta av dagen, inte speciellt roligt och gå ut idag direkt.. haha, Rickard hade skrivit ett inlägg som han tydligen inte publicerade, så jag gjorde det. Haha, störd han är.. Men tack till han som fixade min blogg :) Hejsvejs

Blåsigt eller vad?! By Rickard

2009-05-27 @ 21:34:16
Det blåser ju så in i helvete men ändå så ska Idde och marri till Lidl för att köpa EN energi dryck var.

Själv blir jag hemma och grejar med iddes blogg som jag har gjort i stort sätt hela dagen medans dom har fixat med sig själva haha!

Tack för mig

Tjo Bräääk*

/Rillepille

jaha ja

2009-05-27 @ 20:55:37
Sitter hos pappa en sväng, beställt lite kläder och så :) Det behöver jag.. Igår kom Marie ner till oss & så klippte jag hennes hår lite. Sen ringde stackars Carro och var röksugen, så vi mötte henne så hon fick några cigg :) Efter det så drog jag och Rickard ner till stan och kolla runt lite, så köpte vi hårfärg! Så nu är han brunett, skit snyggt! :) Färgade lite på mig med, så det blev lite mörkare iaf. Sen gjorde vi potatisgratäng och kött med vitlöksbröd, hur gott som helst!! Idag klippte jag Maries hår ÄNNU mer, blev faktiskt fint tycker jag. Hon passade i kortare! Sen drog vi till lidl, och efter det så satt vi oss på skranta och prata lite, och var allmänt fnittriga. haha.. & nu sitter jag här. Ska strax dra iväg igen, så jag får pussa lite på min snygging! Tjingeling!

tisdag

2009-05-26 @ 12:23:06
Har just ätit och så.. Rickard är iväg till lasarettet, han skulle höra av sig när han var på väg hem så skulle vi väl ner till stan en sväng.
Igår var jag hos tandläkaren i örebro, det gick bra.. Men lagomt idiotiskt att dom sätter en tid kvart i 8, så jag var tvungen att ta bussen 6.35, skit kul! Efter det så drog jag till mamma och var där en stund, sen tog jag bussen ner till Bergslag och mötte Marie, så slog vi på kaffe och satte oss på en filt i solen, mysigt. Sen kom Rickard och gjorde oss sällskap, och Bobban en liten stund. Lite senare drog jag och Rickard till Nadja och fika lite och drack kaffe. Sen drog jag iväg och mötte Marie, och Rickard gick och mötte Stellan.. Marie och jag tog en liten promenad hem och drack lite mer kaffe och glodde på Tv. Blev en ganska tidig kväll igår, men det behövdes för jag var så jäävla trött!
Nu ska jag fixa lite kaffe :)

Puss & hej

23 maj

2009-05-23 @ 22:27:08

Igår blev det och dricka lite.. Eftersom Mattias fyllde år. Så vi drog dit vid sex tror jag, sen gick Rickard och jag hem till Mamma och käka lite. Sen drog vi tillbaka till Mattias, men vi blev inte långvariga eftersom Rickard inte mådde så bra pga sin hand, dessutom skulle vi ju upp tidigt.
Idag har jag & Rickard vart i Degerfors och firat hans syster som fyllde förra helgen.. Så vi kom hem vi sex, sen käka vi Sibylla och nu äre Tv som gäller. Haha vi blev jätte trötta på vägen hem, så det blev inge mer öl idag :) så vi ska bara ta det lugnt resten av kvällen. & imorgon ska vi förmodligen på bio, Änglar och Demoner! Hoppas den är bra.
Nästa helg blir det väl förmodligen och grilla, om allt går vägen :) Trevligt.

21.40

2009-05-21 @ 21:45:06
Har vart en lugn och mysig dag. Rickard & jag gick upp vid tolv, så gjorde vi lite mat och drack lite kaffe.. Sen gick vi ut och satte oss på en filt i solen. Blev dock lite kallt, så vi gick in igen. Sen framåt sex någon gång, så gick vi ut och satte oss där igen! Där fick vi sällskap av Mattias.. Sen gick vi in och satte oss på balkongen och drack lite saft istället :) Så spelade jag lite yatzy med Matti, sen drog jag hem! Så nu sitter jag här hos pappa :)
Så nu ska jag dra till Rickard igen, så han kan få lite hjälp eftersom han är handikappad nu.. haha!

 Min fina städ-tant! :)

onsdag

2009-05-20 @ 12:51:41
Sitter här & dricker lite kaffe.. Tråkigt väder det blev idag :/ Jag som ville sola.
Är lite orolig för Rickard som är iväg och opererar sig nu, hoppas det går bra för han! Så kan han komma hem och kramas lite :) Vi har faktiskt 7 månader idag.
Idag blir det nog lite lugnt skulle jag tro, ska iaf vänta tills plutten ringer så jag vet att han lever, sen ska jag fixa tvätt.. Så kommer väl Marie där emellan någon gång.
Nu ska jag sätta mig i soffan en stund & glo lite tv!

Puss & hej

Jag älskar min Rickard <3

storm eller vad?

2009-05-09 @ 17:43:50
Aa håller ju förfan på & blåsa iväg bara man går ut på balkongen.. cp väder!
Igår blev det att dricka lite, satt bara hemma hos Rickard med Marie & bobban och Rillepille såklart. Blev ju rätt trevligt, förutom vissa saker, men vadå.. Man överlever :) Så idag ska väl jag och Rickard dra upp till Annica och hälsa på, var jätte länge sen jag träffa henne. Så det blir nog kul! Sökte massa sommarjobb förut, till och med på mcdonalds, hoppas jag inte får det.. haha nödvändigt, men ändå! Vet inte om jag skulle palla det, men det märks väl :) Nu ska jag fixa klart mig sen ska jag till Rickard.

Puss & hej