skolan..

2009-04-23 @ 10:22:03

Sitter i skolan och försöker skriva lite på ett arbete, går ju sådär.. Kommer inte igång fan. Ska sitta här till halv elva sen ska jag väl äta, & sen måste jag sitta i skolan tills halv två när jag har lektion igen. Surt! Men sånt är livet.
Är skit trött, somnade inte förrän typ halv fyra, sen ringde klockan 6! Får lägga mig tidigt ikväll. Har inte umgåtts med min älskling på hundra år känns det som.. Han kom hem sent igår, så vi låg & kolla på film en timme eller två. Hade ju inte träffat han sen i måndags :( Men får ta igen det till helgen!! Skulle väl kanske på bio någon dag här. Vill ju se Män som hatar kvinnor, den lär ju inte gå längre snart.. Den verkar så bra!
Nu ska jag försöka komma igång lite, så jag får klart det här.. Då har jag 2 nya G:n istället för IG:n, så det är värt det. Måste fan fixa det här nu! En spark i röven ska jag ha.

Pusss hej

onsdag

2009-04-22 @ 14:27:41
Idag blev det ingen skola eftersom lektionen blev inställd, & jag har endast en lektion på onsdagar.. Rätt skönt. Har fått lektions tid på torsdagar och fredagar, så jag kommer vara i skolan varje dag, är ju ganska bra så man inte blir för lat!
Idag blir det nog en lugn dag, ska väl träffa Rickard sen iallafall, saknar han lite.. Så ska väl strax hoppa in i duschen :)
Hoppas på utgång i helgen!! Nadjas Tobias fyller ju 20 i helgen så, är ju anledning att festa ;) Men får se hur det blir.
Nu ska jag dricka lite kaffe & kolla på tv en stund!

Puss & hej.

Lördag

2009-04-19 @ 01:44:18
Sitter & nördar lite vid datorn och är allmänt seg.. Älskling och jag vakna vid 12, så kom Mattias och så. Sen åt vi & duscha och grejja & fixa tvätt. Blev en seg dag, sen skulle vi upp till Mattias, men kände verkligen inte för det så jag drog hem istället :) Så nu väntar jag på Rickard som skulle ringa när han var på g hem igen! Så skulle jag dra upp till Nadja, eftersom det var fest, men har ju inga pengar och gå ut.. och dom skulle ju det! Så fick bli en hemmakväll istället, skönt det med!
På måndag blir det skola, ska läsa med ettorna då. Får se hur det går då. Har ju inga lektioner på tisdagar & fredagar, så jag går ju i skolan 3 ggr i veckan.. Ganska skönt. Men tror ändå jag ska försöka få praktik dom dagarna.
Nee, Tv en stund tror jag :)

Puss o hej




                                                                       

jaha

2009-04-18 @ 00:33:44
Kom hem från Nadja för en stund sen, vi satt & drack lite vin och bara snacka massa skit :) Blev ingen utgång för mig idag :/ hade velat det faktiskt.. Men jag är totalt jätte pank! Så får satsa på nästa helg istället. Blir nog bra..
Så nu ska jag vänta tills Rickard hör av sig, så skulle han möta mig efter han har vart ute.. Hundra år kvar typ :) Men men.. Nu ska jag dricka lite cola och gå ut och ta en cigg.

Pussiluss

godkväll

2009-04-14 @ 22:04:53
Kollar på Desperate housewives & väntar på Rickard som skulle komma snart :) Mysigt.
Är jätte trött, så det blir väl och sova om ett tag, men måste se klart på hemmafruarna först, dubbelavsnitt ju :)
Nu är kaffet klart, så nu ska jag slå mig ner i soffan igen och fortsätta glo!

Tjingeling

Jaha

2009-04-14 @ 11:32:29
Ja, då var det bestämt.. Ska gå om tvåan. Det känns bra faktiskt. Ska börja läsa lite kurser med ettorna redan nu, så jag har ettans grejer klart i tvåan sen. Slipper jag ta det till hösten. Hoppas det blir bra nu :)
Håller på & gör lite spagetti, och ska väl dricka lite kaffe efter det. Sen ska jag nog hem till Rickard så jag kan göra mig iordning lite, och vänta på att han kommer hem så ska jag tvinga han och baka med mig :) eftersom det inte blev något igår.
Jaja, ska röka lite och vänta på spagettin! :)

hejdå

jaa..

2009-04-13 @ 20:58:02
Kände att mitt humör just gick från att vara på topp till skit typ.. Dåligt humör smittar av sig!! Usch.

Får väl hoppas på en någorlunda bra vecka, & att jag får någon heltids praktik, om jag ska gå om tvåan.. Lagomt trisst och gå hemma hela dagarna fram till sommarlovet? Nej tack! Då kommer jag ruttna sönder.
Nu ska jag gå och röka & hoppas på en bättre kväll...

hejsvejs

Måndag

2009-04-13 @ 16:22:48

Ja, inte blev det lugnt i lördags iallafall.. haha, men hade roligt. Lina hörde av sig så vi drog till sandviken & drack lite, sen drog vi till statt, men det SÖG verkligen. Aldrig mer. Så vi drog till Wickan istället :) var skit lite folk, men det var kul! haha, finns ju fan folk till allt ;D
Igår låg jag & älskling i sängen typ hela dagen och kolla på simpson. Sen kom Murry på kaffe, så satt vi och kolla på Wipeout & Sanningens ögonblick. Sen typ la vi oss igen, så det blev en jätte lugn dag igår, skönt.
Idag blir det inte så värst mycket heller, ska hoppa in i duschen snart iallafall, sen skulle väl Rillepille och jag kanske baka lite ikväll :)  & imorn ska jag på möte i skolan :/ får väl se hur det går..
Nu ska jag ta och göra mig iordning!

Puss o hej

HÖHÖ

2009-04-11 @ 19:29:44
Blir & ta en promenad med Marie om ett tag :) får försöka dra med henne till mamma en sväng! Men skönt och komma ut och röra lite på sig, börjar ju känna mig som en valross på torra land förfan! Nej, måste ju börja nånstans :)
JAG BARA ÄLSKAR VÄDRET! wiiie.
Och min älskipälski är ute och super idag, den lilla grisen =) Får väl kramas med han inatt istället.


Hejsvejs


                                                    
                             Maria & jag när jag blev 18 :)

helt underbart väder

2009-04-11 @ 18:18:28
Det kan man ju lugnt säga =) Men är så jävla trött idag.. skit seg.
Blev faktiskt ganska trevligt hos André igår. Trevligt folk.. Men Rickard & jag drog hem efter tolv nångång skulle jag tro, så åt vi sen gick vi och la oss. Så vakna vi vid 12 idag, och låg och drog oss ett bra tag.. Sen duschade vi, & sen tog vi sällskap till Ekeby :)
Ikväll blir det att ta det lugnt skulle jag tro, känner inte för något annat faktiskt. Ska dra upp till mamma senare sen och äta lite mat och kela lite med mina katter.
Nu ska jag dricka lite kaffe, sen ska jag göra mig iordning så jag kommer iväg någongång.

fredag, härliga fredag

2009-04-10 @ 18:45:17
Sitter just nu och väntar på Marie som skulle komma strax. Dessutom min sega pojkvän som inte ringt än! haha, får väl ringa själv då :) killar killar.. Blir att dra till André ikväll och träffa lite folk & umgås, trevligt. Hoppas jag iallafall..
Nu ska jag försöka fixa mitt jävla svinto hår, sen ska jag ringa till Rillepille så han kan komma hit nångång!!

Pusss!

långhelg

2009-04-09 @ 18:09:14
Usch, idag är jag seg.. Rickard och jag vakna vid 12, haha vi har börjat vakna tidigt, as skönt! Sen åt vi lite glass & drack kaffe och titta på teve. Sen kom Matti, så drog dom. Och jag kolla klart på Sex and the city och sen drog jag hem :) ska strax äta lite & hoppa in i duschen..
Och imorn blir det väl förmodligen att dra till André, trevligt.
Puss och kram

jävla väder

2009-04-08 @ 17:43:55
Korkad man är ibland.. Tänker inte på vad man häver ur sig. Men jag vill ju verkligen att det ska funka, & ska verkligen göra allt för att det ska det. Du är värd det.. Du är det bästa som finns & Jag älskar dig.
Mitt hjärta!

Tisdag

2009-04-07 @ 16:52:19
Var ju inte igår man skrev här direkt.. Men men, allting rullar väl på iallafall.
I fredags vart det lugnt, var med Marie en stund sen gick jag hem till Rickard lite senare. & i lördags gick jag och Rickard runt hela stan nästan, haha. Så kom vi hem runt 7, då gjorde vi pannkakor :) Sen blev det Wickan, faktiskt roligare än väntat.
& idag hoppas jag på att få träffa Malin, var hur länge sen som helst! saknar henne jätte mycket.
Nu ska jag göra mig iordning lite och vänta på att min plutt hör av sig så jag får pussa lite på han snart!

Hejsvejs